Exposanten

5 dagen lang omgetoverd tot een chique beurslocatie waar de meest prestigieuze jachten, tenders en toeleveranciers van internationale scheepswerven worden gepresenteerd. Uniek in het centrum van Rotterdam. Direct aan de Maas. Bezocht door potentiele klanten, serieus gein- tresseerden en het bestaande klantenbestand staat dit event garant voor luxe, exclusiviteit & doelgerichte interesse.

De eerste editie van de Rotterdam Boat Show biedt plaats voor maximaal 25 exposanten. Zij kunnen in één van de boxen hun nieuwste boten, sloepen en luxe jachten presenteren aan de bezoekers.  onder andere Zeelander, Sunseeker, Princess, Mulder Shipyard, Riva en diverse andere exposanten nemen deel aan de Rotterdam Boat Show. Naast het bezichtigen, is het bovendien mogelijk om met een aantal tenders een proefvaart te maken door de Oude Haven of over de Maas.

Ik wil meer informatie


Culinaire invulling

De Rotterdam Boat Show is natuurlijk niet compleet zonder catering. De culinaire invulling tijdens het evenement is op gastronomisch niveau en all-inclusive. Dit wordt verzorgd door de exclusieve cateraar Vanderloo op de Kooren Terminal. De Kooren Terminal is een drijvend ponton van 80 meter lang. Vanderloo verzorgt op dit ponton een Champagnebar en terrassen waar hapjes en drankjes worden geserveerd. Bovendien wordt de catering ook als walking dinner bezorgd bij de bezoekers in en bij de boxen.Deze partijen gingen je al voor: